Wil je weten hoe iets werkt en heb je passie voor techniek ?

Een korte voorstelling :

SMC Pneumatics in Wommelgem (bij Antwerpen) en in Amsterdam en Eindhoven maken deel uit van het Japanse SMC Corporation. SMC is actief in 82 landen en heeft meer dan 17.000 medewerkers. Door technologische voorsprong, een uitgebreid productassortiment van hoge kwaliteit en een efficiënte logistiek is SMC wereldwijd toonaangevend in pneumatische componenten en systemen voor industriële automatisering. Het internationale marktaandeel is inmiddels ruim dertig procent.

Sintered Metal Company (SMC) werd in 1959 door Yoshiyuki Takada in Japan opgericht. SMC beschikt over een netwerk van ruim 400 verkoopkantoren en eigen productiefaciliteiten in 28 landen. Vernieuwing is het sleutelwoord voor het succes van SMC én voor verdere groei.

SMC heeft 1.400 ingenieurs die zich richten op Research & Development. Jaarlijks wordt zes procent van de totale omzet in R&D geïnvesteerd en komen ongeveer vijftig nieuwe SMC-producten op de markt. Naast het ontwikkelingscentrum in Japan beschikt SMC over technische centra in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China en de Verenigde Staten. Daar worden vooral klantspecifieke producten ontwikkeld.

Voorstelling SMC - Wedstrijd
Voorstelling SMC - Wedstrijd
Voorstelling SMC - Wedstrijd
Voorstelling SMC - Wedstrijd