Opgelet: IAA is momenteel alleen beschikbaar in België. Als u in Nederland werkzaam bent op een Hogeschool of Universiteit en u heeft interesse in gastlessen op niveau, neem dan contact op met

Sick

Veilige samenwerking tussen mens en machine

Hoge automatiseringsgraad versus flexibele productieprocessen: als mens en machine nog nauwer, maar toch veilig met elkaar samenwerken, is de functionele veiligheid in moderne productiesystemen een stap op weg naar meer flexibiliteit. Hoe dit kan worden vormgegeven, wordt in deze sessie besproken.

Niveaumeting: de meest gebruikte methodes op een rij

Niveausensoren maken al jarenlang deel uit van de productieprocessen in tal van sectoren, zoals
de voedings- en drankenindustrie, de halfgeleider- en de farmaceutische industrie. Tijdens deze sessie zullen de meest gangbare methodes en technologiën aan de hand van praktische voorbeelden aan bod komen.

Productkwaliteit garanderen met gebruik van camerasystemen

Eisen aan productkwaliteit worden steeds strenger en strenger. Om kosten en recalls tot het minimum te herleiden is het dan ook van groot belang op de kwaliteit van een product te garanderen gedurende het volledige productieprocess. Tijdens deze sessie zullen de meest gangbare methodes en technologiën aan de hand van praktische voorbeelden aan bod komen.