Opgelet: IAA is momenteel alleen beschikbaar in België. Als u in Nederland werkzaam bent op een Hogeschool of Universiteit en u heeft interesse in gastlessen op niveau, neem dan contact op met

Voorstelling van het bedrijf

beckhoff

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.

 

Beckhoff België

Beckhoff heeft een hecht verkoopnetwerk met vestigingen en verdelers over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Beckhoff België, Beckhoff Automation bvba, is gevestigd in Lummen. De bedrijfsleider is Patrick Gielis. Naast verkoop en technische ondersteuning staat er ook een opleidingscentrum ter beschikking van de klanten. Beckhoff België garandeert vakbekwame ondersteuning en advies aan klanten.

 

Contacteer ons!

Beckhoff Lummen

Klaverbladstraat 11 2/2

3560 Lummen

Tel:    013/25.22.00

Fax : 013/25 22 01

Beckhoff Kortrijk

President Kennedypark 6 bus 14

8500 Kortrijk

Tel :  056/20 20 37

Fax : 013/25 22 01

Mail :

info@beckhoff.be

Website :

www.beckhoff.be

Beckhoff - Presentatie
Information Technology - Beckhoff